Please specify image url

Q Education, Dr. Adrian Avram

Dr. Adrian Avram este medic specialist chirurgie estetica, plastica si reparatorie, fiind directorul Q Clinic si directorul Centrului de Training Q Education. Doctorul Adrian Avram si-a inceput activitatea profesionala in anul 1994 dupa ce a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, unde a absolvit si masteratul in biostatistica medicala. A participat la o multitudine de cursuri post-universitare nationale si internationale de pregatire in proceduri moderne de rejuvenare faciala,lasere si tratamente injectabile cu toxina botulinica si acid hialuronic. Doctor cu o vasta experienta in chirurgie plastica, incearca sa imbine stiinta medicala cu arta si scopul sau este sa ajute pacientul sa obtina aspectul fizic mult dorit. Activitatea Dr. Avram este apreciata atat in tara, cat si in strainatate, fiind invitat in calitate de lector la diferite congrese si cursuri. Este interesat ca intotdeauna metodele folosite in clinica dansului sa fie cele mai moderne si cele mai potrivite pentru pacienti. Stagii de perfectionare internationale: -Certificate of attending the Microsurgical live surgery course of the Department of Plastic andReconstructive Surgery Taipei (Taiwan) -Fellowship in Hand and Microsurgery Dept. Athens (Greece) -Minifellowship in Upper Extremity Service – Orthopaedic Dept. (U.S.A.) -Certificate of attending the 8th International Course on Perforator Flaps Course Sao Paulo (Brazil) -Expert-to-Expert Aesthetic Advanced Course and Hands On (coordinate by Patrick Trevedic) Paris (France) -Certificate of attending the International Master Course on Aging Skin Paris (France) -Certificate of training on the StarLux IPL & Laser System Palomar Medical Technologies, Woodford Clinic, London, UK -Certificate of -Palomar Medical Technologies Seminar – Ibiza Laser and Light Course Ibiza (Spain) -Certificate of attending the Palomar Medical Techologies SlimLipo Workshop Dusseldorf (Germany) -Certificate of training in Profractional-XC Procedure Munich (Germany) -Certificate of training in ProlipoPlus Procedure Munich (Germany) -Mini-fellowship in Aesthetic Surgery (Prof. G. Botti) Salo (Italy) -Training in Augmentation Mamoplasty (Dr. Per Heden) Stockholm (Sweden) -Certificate of attending the 19th European Course in Plastic Surgery Berne (Switzerland) -Certificate of attending the International Master Course on Aging Skin Paris (France) -Certificate of attending the 19th Stuttgart Advanced Course for Functional and Aesthetic Rhinoplasty Stuttgart (Germany) -Training in Laser and Phototherapy Prague (Czech Republic) -Fellowship in Rhinoplasty and Nose Surgery Stuttgart (Germany) -Certificate of attending Expert Monitoring Master class Programme regarding Facial Aesthetics (Dr.Mauricio de Maio) Prague (Czech Republic)

Director Centru de Training - Cluj
Please specify image url

Q Education, Dr. Aura Otava

Dr. Aura Otava este medic specialist dermato-venerolog, absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca si isi desfasoara activitatea in cadrul Q-Clinic Cluj-Napoca, fiind implicata zilnic in managementul pacientilor cu afectiuni dermatologice, atat medicale cat si chirurgicale. Colaborand si cu alti colegi in specialitati complementare, cum ar fi chirurgia plastica, alergologie, nutritie, este preocupata de oferirea unui act medical de calitate pentru pacientii clinicii. Dr. Aura Otava este membra a Societatii Romane de Dermatologie, a Societatii Romane de Dermato-oncologie si a Asociatiei Dermatologilor Transilvani. Incepand cu 2011, a fost co-autor al mai multor studii si lucrari de specialitate, prezentate la multiple conferinte nationale ale medicilor dermatologi. Este preocupata de ultimele noutati in domeniul chirurgiei dermatologice, dermatologiei clinice si cosmetice, ale dermato-oncologiei si dermatologiei pediatrice. Este absolventa de cursuri post-universitare de pregatire in proceduri moderne aplicate in dermatologia cosmetica, in domeniul diagnosticarii si tratarii tumorilor cutanate, in domeniul dermatologiei neonatale si pediatrice, proceduri aplicate in managementul performant al plagilor etc. Participanta activa la conferintele si congresele de specialitate, din tara si din strainatate, dr. Aura Otava are ca si motto profesional cuvintele rostite de Iuliu Hatieganu: “Medicina este stiinta si constiinta incalzite de iubire fata de oameni.”.

Instructor
Please specify image url

Q Education, Dr. Daniela Daroczi

Dr. Daniela Daroczi este medic stomatolog, absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara, promotia 1991. Din anul 1992 si pana in prezent este self-employed la Cabinet medical de stomatologie – Daniela Daroczi.

Instructor, Timisoara
Please specify image url

Q Education, Dr. Amalia Orac

Dr. Amalia Orac este medic specialist dermato-venerolog, absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie “Grigore T.Popa” din Iasi si isi desfasoara activitatea in cadrul Q-Clinic Cluj-Napoca. Dr. Amalia Orac  este membra a Societatii Romane de Dermatologie, a Societatii Romane de Dermato-oncologie, a Asociatiei Dermatologilor Transilvani si a Societatii Europene de Dermato-venerologie. Incepand cu 2014, a fost autor al mai multor studii si lucrari de specialitate, prezentate la multiple conferinte nationale ale medicilor dermatologi, autorul unor  articole  de specialitate publicate in reviste nationale de renume precum si  participanta activa la conferintele si congresele de specialitate, din tara si din strainatate . Este absolventa de cursuri post-universitare de pregatire in chirurgie dermatologica, proceduri moderne aplicate in dermatologia cosmetica, cursuri internationale de perfectionare in terapii laser, IPL, LED si RF,  dermatoscopie, ultrasonografie cutanata etc. Este preocupata de ultimele noutati in domeniul chirurgiei dermatologice, dermatologiei clinice si cosmetice, al dermato-oncologiei .  Dr Amalia Orac este deasemenea coordonator al centrului de training Q Education fiind responsabila cu planificarea si programarea sesiunilor de cursuri din cadrul acestui proiect..

Project Manager

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nu